A Balkán sarkán

A Balkán sarkán

Nemsoká eljövünk értetek…

2019. január 12. - wildhungarian

vajdasag_pasztor-istvan-tuzet-akartak.jpg

Tönkretettétek, leépítettétek a vajdasági magyarságot. Bohócokat tettetek a fontos, felelősséget és szaktudást igénylő pozíciókba. Kéjes élvezettel követtétek, ahogy elhagyják szülőföldjüket mindazok a vajdasági magyarok, akik nem hajlandóak a talpaitokat nyalni és a sárban csúszva kiszolgálni benneteket: házalni választások idején, fenyegetni szomszédjaikat rokonaikat. Hiszen találtatok épp elég ilyet, akik úgy érezték, végre eljött az idejük.

Magyart magyar ellen uszítottatok, a facebook lájkok miatt is fenyítettétek az embereket. Letapostátok a médiát: a Magyar Szó mára csak egy szánalmas pártközlöny volt, amitől még Tito idejében is különben állítottak elő. Hogy miért? Mert akkor írni tudó újságírók készítették a lapot, ma meg félírástudatlan, parancsot teljesítő íródeákok és leányok, akik némi napidíj fejében az anyjukat is lejáratnák egy cikkel. Főleg, ha a napidíj devizában van. A Pannon meg a PTC kilencvenes éveit idézi, dől belőle a szerb kormánypropaganda és a VMSZ dicsőítése, amit a nézők már rég nem hisznek el.

Mocskolódó portált működtettek, ahol magukat vezetőnek képzelő senkik gyáván, álnéven járatnak le embereket. Mintha nem tudná mindenki, hogy kik állnak az álnevek mögött.

Mindenki tudja, hogy a fő méregokádót lovasildinek hívják és menő írónőnek képzeli magát, a többiek meg a való életben is annyira jelentéktelenek, hogy kár szót pazarolni rájuk.

Csakhogy a ti időtök is véges. Tudjuk kik vagytok és mit tettetek a vajdasági magyarsággal. És akárhogy is maszatoltok, örökre belétek égett: november 25-vel, Vajdaság Napjával nemzetárulást követtetek el. És teszitek ezt nap mint nap, a posztradikális háborús uszító banda ölebeként. Szégyellhetitek magatokat. Ma pontosan ugyanaz a politikai felállás, mint a kilencvenes években, csak épp Kasza VMSZ-e tudta a helyét, ellenzékben volt, ti meg beálltatok az országot, a magyarságot, az erkölcsöt tönkretevő haladók mellé csaholni és saját kis ellenségeiteket kivégezni.

A végnapok azonban közelednek. És név szerint fogtok mindannyian felelni. Nem csak a pásztorok meg lovasok, hanem azok is, akik a médiában, nemzeti tanácsban, közintézményekben, önkormányzatokban és helyi művelődési egyesületekben nap mint nap bekoszolják a kezüket az emberek fenyegetésével, megfélemlítésével és elüldözésével. Fordul a kocka és megtapasztaljátok, milyen a lét peremén élni. Ha a bedühödött vajdasági magyarok megkímélnek benneteket a kötéltől.

Ez a blog folyamatosan emlékeztetni fog benneteket mindarra, amit elkövettetek saját népetek ellen.

Érzitek már uralmatok végének bűzös leheletét? Ugye rettegtek?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://abalkansarkan.blog.hu/api/trackback/id/tr1314558018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása